Despre noi

Istoric: import si comert. Incepand cu anul 1999, luna decembrie, am inceput sa importam si sa distribuim mocheta de trafic, mocheta de birou, mocheta-dale si mocheta de hotel, apoi, din anul 2002, si materiale vinilice tip linoleum PVC. In timp, ne-am profilat pe mocheta si materiale vinilice – covor PVC (linoleum) precum si pe materiale textile pentru jaluzele / rulouri textile. Subtitlul nostru Floor Coverings & Solar Protection este destul de cunoscut azi pe pietele specializate.

Semiproductie si montaj. Instalam si punem in opera la nivel profesional suprafete de pardoseli cu mocheta si covor PVC precum si pardoseli tehnice suprainaltate. Dispunem de echipe specializate pentru punere in opera simpla sau complexa a materialelor profesionale, asigurand mentenanta post-garantie cat si alte servicii complementare clientilor nostri.

Promotii. Comercializam din stoc promotii de materiale de cea mai buna calitate si le afisam pe masura ce apare oportunitatea, pe site-urile noastre specializate.

Misiune. Evolutia continua in spiritul sustenabilitatii, a calitatii materialelor oferite precum si a modului de punere in opera a acestoraInformarea onesta si dedicata a pietei, sincronizarea cu cerintele clientilor nostri.