Mocheta dale Balsan

Modularitatea mochetei de calitate superioara are si preturi medii, nu doar inalte si acestea se regasesc la mocheta dale Balsan – poliamida.

Pilote. Eco-pilote. Similara calitativ cu foarte cunoscuta Ecopixel (scoasa acum din colectie) dar la un pret mai mic este mocheta aparuta in 2014 numita Eco-pilote . Mocheta este groasa (sonic confort) avand totodata disponibile in gama nuante fine de albastru, verde, rosu, maro si gri. Pret de lista: 16 EUR / mp.

Mocheta Season (Summer si Winter). Denumirile comercializate de noi in mod curent (cateva culori – curent stoc), pentru mocheta dale Balsan Season, colectie 2014 sunt: Summer si Winter). Pret de lista: 14,5 EUR / mp fara TVA.

Mocheta dale Avenue. O mocheta dale mai ieftina de la Balsan (tot poliamida, sub 12 eur / mp) este mocheta Avenue, aceasta nu are insa nici grosime (gramaj) nici culori pastelate. Culorile cele mai cautate de la Balsan sunt galben, verde si portocaliu (Season Summer) apoi negru si cele 4 nuante fine de gri (Season Winter).

Pilote 4 Pilote 3 Pilote 2