Mocheta dale

Mocheta dale sau modulara este mocheta cu cele mai mari avantaje pentru spatiile de birou! Importam direct mocheta in dale din UE la cele mai bune preturi. Mocheta dale este un produs superior calitativ, tot mai solicitat de piata europeana pentru avantajele sale: sustenabilitate, usurinta la stocare, transport si montaj, posibilitati nelimitate de design. Producatorii cu care lucram (fabrici din Belgia, Olanda si Germania) livreaza aceasta mocheta dale in cutii intregi, paletizate standard. Preturi speciale pentru Republica Moldova.

Mocheta dale obisnuita este testuta tufting in bucla „bob de orez” sau „bob de mazare”, cu grosimea totala de de 5 – 6 mm, pe un suport de bitum sau de PVC termocalandrat (apt pentru incalzirea prin pardoseala). Mocheta tip dale se livreaza in placi de 50 X 50 cm, cate 20 bucati / cutie (5 mp / cutie). Exceptie fac tesaturile tunse mai groase unde se poate vorbi de 4 mp / cutie la o grosime de peste 7 mm.

Oferim din stoc mocheta dale de trafic intens in culori uni sau dungi. Oferim pe comanda mocheta dale structurata, personalizata dar si mocheta modulara in placi mari, de pana la 2 m X 2 m. Importam din Germania inclusiv mocheta modulara in forme deosebite cum ar fi: romb, dreptunghi, hexagon, etc. DHN ofera in plus, la preturi reduse: adeziv fixator, plinte, transport si manopera (viteza de lucru de pana la 700 mp / zi). Oferim deasemenea pardoseli suprainaltate (cu si fara montaj), pregatirea sapei (reparatii, slefuiri si autonivelanta) precum si executia proiectelor de pardoseli fit-out.

Produse