Mocheta dale Desso

Comercializam mocheta in dale Stratos sau Essence produsa de Desso – brand international (actualmente achizitionat de Tarkett), in diferite tipuri (pattern-uri) de fabricatie si colectii.

In functie de directia de tesere a firului va oferim cateva inovatii Desso (Fields, Ribble, Trace, Tweed si Frisk) insotite de date tehnice, in brosura urmatoare: DESSO_Materials_in_Touch_Brochure_EN.

Desso este o mocheta recomandata pentru multitudinea de culori vii de trafic intens dupa care puteti identifica de exemplu culorile reprezentativitatii dvs. vizuale, cat mai aproape de cele dorite.  Dungile fine, precum si digferitele tipuri de tesatura si printare (stripe sau blocks) dau mai multe oportunitati de design arhitectilor. Firul de poliamida 6 al mochetei are greutatea de 500 gr / mp, avand aplicat un suport de bitum secundar si poliester primar. Aspectul este uni, dungi inguste (stripes) sau dungi late (blocks) iar modulele pot fi patrate sau dreptunghiuri.

Fabrica Desso a fost achizitionata in anul 2015 de catre concernul Tarkett, productia dezvoltand de atunci multe modele noi. In afara de Stratos, Stratos Blocks, Essence si Essence Stripe, importam si comercializam urmatoarele: Air Master, Arcade, Desert, Esence Maze si  Essence Structure, Fields,  Flow, Flux, Frisk, Fuse, Fields, Grain, Grids, Libra si Libra Lines, Lita, Merge, Mila, Neo, Neo Core, Palatino, Pallas, Pebble, Rock, Salt, Sand si Sand Stripe, Tempra, Torso, Trace, Tree, Vision of Flowers / Lines / Shards, Wave, Excel, Flux, Marathon.

Desso Essence este cautata pentru proiecte in care designerul doreste dungi dar si pentru nuantele deosebite de gri, galben, portocaliu sau caramiziu, precum si mai multe nuante de verde. Preturile de piata la aceasta mocheta dale depasesc 11 eur / mp fara tva, iar termenele de livrare se incadreaza intre 7 si 15 zile lucratoare de la comanda.

essence 4

essence 3 essence 2 essence 1