Pardoseli modulare

DHN ofera cu montaj inclus pardoseli modulare 60 X 60 cm din conglomerat lemnos (agrementat in Romania), pardoseli suprainaltate la inaltimi de la 10 cm la 1,5 m deasupra pardoselii suport. Putem efectua livrari si in 3 zile de la comanda, in limita stocului existent la producator. Transportul si manipularea se coteaza separat, in functie de distanta de Bucuresti a locatiei de punere in opera. Acoperirea de finisare este cotata separat. Oferim pentru acest scop: mocheta modulara de 50 X 50 cm dar si 60 X 60 cm, dale PVC de aceleasi dimensiuni si role PVC decupate si lipite pe fiecare modul in parte (optional antistatice – conductive / disipative pentru camere de server) precum si melamina imitatie de parchet / marmura sau incapsulare metalica. Ignifugarea totala presupune inlocuirea modulelor lemnoase cu module din sulfat de cupru, pretul crescand astfel cu cca 20 %. Avantaje: pret excelent la sisteme integrate: de la 19 EUR / mp + TVA; montaj profesionist avantajos: de la 3 EUR / mp + TVA; calibrare perfecta a placilor si interschimbabilitate; acces usor sub placi, usurinta la manevrare si curatare; posibilitati de reglaj ulterior si interschimbabilitate; adeziv de pardoseala si accesorii de calitate; instructiuni si consultanta pentru montaj separat; aprovizionare usoara cu materiale si accesorii; cel mai bun raport cost / eficienta pe termen mediu si lung; grosimi la cerere de placa neacoperita: de la 26 mm la 36 mm; compatibilitate cu dalele PVC existente in stocul nostru. La cerere furnizam in format electronic: fise tehnice, cataloage  de mostre si manualul de montaj – intretinere.

PARDOSELI LINDNER, GERMANIA: LIGNA = conglomerat lemnos de inalta densitate 38 mm, placi 600 X 600 mm; NORTEC = sulfat de calciu presat 30 mm, ultradens, placi 600 X 600 mm, ignifuge; destinatie: camere de server, birouri open – space cu echipamente electrice si electronice, spatii telefonie / voce / date, sali cu transformatoare electrice, instalatii hidraulice sau detectii de incendiu, hale industriale, sali de spectacole, tipografii etc.

ACCESORII PARDOSELI: piedestal cromat reglabil (minim 85 mm);  garnitura ABS antistatica cap piedestal (gasket); banda perimetrala antivibratie perete 2x30mm, 30ml/rola; traversa TLB light 18x28x18mm; Garnitura G6 antistatica pt traversa TSB/TLB; banda adeziva aluminiu 75mm 40ml/rola; adeziv PROTOPUR 0.75 lt/bid fixare structura; ventuze de manevrare placi; lere de calibrare; platbenzi autoadezive din aluminiu pentru retus si finisare; profile si placi pentru confectionare treapta cu inaltime diferita.

OPTIUNI: acoperire suprafete placi cu: folie aluminiu simpla, mocheta dale, PVC dale omogen si / sau antistatic, parchet / linoleum natural, HPL antistatic, cauciuc, gresie, marmura, granit; grosimi la cerere de placa neacoperita: de la 26 mm la 36 mm; variante optionale pentru solicitari statice diferite; traverse ambutisate din otel zincat pentru sarcini maxime superioare si inaltimi mari; optiunea de ignifugare totala conductivitate si antialergena; optiunea de orificii gata livrate si capace / doze electrice, ventilatie prin pardoseala si alte module prevazute in caietul de sarcini. 

hpl - mira 1

hpl mira 3

m dale pe pard tehnica m dale pe pard th pard th cu m dale pardoseala tehn mostra